Sloane Rpet Toalettmappe

Velg Variant

Sloane Rpet Toalettmappe

Stilig toalettmappe i Sloane-serien. Sloane er laget av resirkulert polyester, som etterligner et slitesterkt kipervevd stoff. Det utvendige stoffet består av 100 % resirkulert polyester fra PET-flasker. Eksklusive detaljer laget av kunstlær i såkalte vannbårne PUD-er. Dette er et noe mer skånsomt kunstlær som primært benytter vann for å erstatte sterke løsemidler i produksjonsprosessen. Denne prosessen er bedre for både naturen og fremfor alt for de ansatte på fabrikken. En stilig sminkeveske fullfører det velkledde inntrykket på reiser, og blir forhåpentligvis en god følgesvenn i mange år.

Pris 319,00 kr

Antall

Produktfarge

Tan

Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss

Om: Sloane Rpet Toalettmappe
stk.

tom@bk.no

Vinga of Sweden

Vinga of Sweden fokuserer på smarte og stilige produkter for hjem og friluftsliv. Design, funksjonalitet og miljø er det som styrer prosessen med å utvikle nye produkter og gaver til ansatte og kunder på bedrifter. Produktene kommer alltid pent pakket. Vinga skaper minner!

Vis samtlige produkter fra Vinga of Sweden
Artikkelnummer 560141
Høyde 14 cm
Bredde 13 cm
Lengde 24 cm
Vekt 200 gram
Emballasje Polybag
Leveringstid 1-2 dager uten trykk
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.