Slips

Velg Variant

Slips

En modern och elegant slips i siden. Den är 7,5cm bred och passar både till vardags och till fest. Finns även i matchande ficknäsduk & fluga.


Pris 318,00 kr

Antall


Produktfarge

Grå


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Slips
stk.

   90 19 90 83
   tom@bk.noPortia

Ingen maskiner i verden kan erstatte Portias kunnskap og følelse for råmaterialet - stoffet. Kombinasjonen av moderne maskiner og Portias store håndtverkskunnskap er imidlertid den beste garantien for førsteklasses produkter.

Portia er heldig. Hvordan? Vel, Portia er en av de få aktørene igjen som vet hvordan man arbeider i henhold til den gamle skolen. Dette betyr at Portia er en av få som kan la det gamle møte det nye. I Portias materialvalg, i Portias design, i alt Portia gjør. Portia har beholdt sitt 90 år gamle håndverk, mange produkter produserer Portia fortsatt selv. Sluttresultatet er aldri en tilfeldighet, fordi Portia overvåker hele prosessen. Portia skiller mellom bra og dårlig med øynene, hjertet og spesielt med fingertuppfølelsen.

Portia er kjent for sine slips, bukseseler, belter og tilbehør for menn gjennom mer enn 90 år. I dag er Portia sterkere enn noensinne, og arbeider kontinuerlig med å utvikle og tilpasse seg den nye tidens markeder.


Vis samtlige produkter fra Portia
Artikkelnummer 11-7585-1
Materialer siden
Størrelse 7,5cm
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.