Facial Wash Cotton (6) Black

Mild, rensende og fuktighetsgivende ansiktsvask basert på sertifiserte organiske ingredienser. Med kunnskapen om at det å vaske ansiktet ditt er den viktigste av hudpleierutiner, blir vår ansiktsvask også laget med ekstra mye omtanke og kjærlighet. . Vakinme ansiktsvask etterlater huden din glatt og stram og med en frisk bomullsduft. Inneholder hveteprotein som gir huden en behagelig følelse, trollhassel for beskyttelse og havreekstrakt for utjevnende og beroligende effekter.

Pris 195,00 kr

Antall

Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss

Om: Facial Wash Cotton (6) Black
stk.

tom@bk.no

Vakinme

Vakinme er et hjem- og kroppspleiemerke som produseres lokalt på den svenske vestkysten og har et stort ønske om å hjelpe til med å ta små og enkle valg i hverdagen for å kunne leve bærekraftig og bevisst.

Ved å bruke sertifiserte organiske råvarer med forfriskende og beroligende dufter, håper vi å skape en følelse av velvære og tidløs bevissthet. Med et ekstra stort hjerte - og dyp respekt for den nordiske naturen og naturlige ingredienser, ønsker vi å levere gaver med refleksjon og stil.

Vis samtlige produkter fra Vakinme
Artikkelnummer 540104201-00
Ledetid 3
Materialer Emballasjen er laget av resirkulerbar plast.
Land Sweden
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.