Sovepose enkel

Tresesongers sovepose for voksne. Vekt: 1,3 kg mål: (190+30) x 75 x 50 cm. (grensetemperatur-5°C) Denne soveposen for voksne lar deg sove godt under utendørsaktiviteter. Laget med høykvalitets materiale (190T polyester W/P Cire skallstoff, 100% polyester fyll) for en myk, varm og komfortabel opplevelse. Denne soveposen er fylt med hul bomull, slik at uansett hvor hard og grov bakken er, vil soveposen din alltid være behagelig. Designet for god benplass og med justerbar hettesnøre med halv sirkel og borrelås for å holde deg varm. Soveposen har 2 glidelåser som gjør det enkel å justere ventilasjonen. I tillegg forhindres denne glidelåsen fra å hekte seg ved at den er utstyr med innebygd kant som beskytter i full lengde. Den nederste glidelåsen lar føttene være frie med god temperaturkontroll. Fult åpen kan soveposen brukes som dyne. Denne 3-sesongers soveposen har en grensetemperatur på - 5 grader. Soveposen designet f0r 5-15 grader. Dessuten har den en vannavstøtende design på utsiden som forhindre fuktighet. Enkel å pakke ned i medfølgende oppbevaringspose.

Pris 360,00 kr

Antall

Produktfarge

Blue

Total pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss

Om: Sovepose enkel
stk.

tom@bk.no

TIND

TIND er et konsept med produkter i kategorien tur og fritid. Gjennom TIND vil forbruker få tilgang på en rekke produkter rettet mot det å være ute, enten det er i parken eller om man skal ut på kortere dags- og overnattingsturer. I utviklingen av produktene har det vært fokus på kvalitet, og at man skal kunne oppleve høy grad av komfort når man er ute. Samtidig har det vært viktig å beholde et prispunkt som muliggjør å kjøpe tur og fritidsutstyr for alle, og til hele familien uten at prisen setter en stopper for det. Gjennom utvikling av TIND har det vært viktig at kunden skal oppleve kvaliteten allerede ved første øyekast, det er derfor laget en tydelig visuell profil som er gjennomgående sammen med sterke, tidsriktige farger og påkostet innpakning. Vi er sikre på at dette vil føre til økt salg i butikken, og gi et veldig positivt førsteinntrykk om det er en vare levert etter kjøp på nettbutikk. Dere vil finne brukerveiledning på norsk, engelsk og svensk i tillegg til merking av alle nødvendige godkjennelser på innpakning.

Vis samtlige produkter fra TIND
Artikkelnummer TISB0009
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.